Як правильно варити сосиски

Зварити сосиски — хіба це проблема? Адже з цим навіть діти впораються! А насправді не всі знають, як готувати сосиски правильно. Подивіться цей покроковий рецепт з фото, почитайте корисну інформацію і запам’ятайте правила вибору і варіння цих м’ясних виробів. А потім купіть свіжі сосиски, зваріть їх за всіма кулінарними законами і подайте з картопляним пюре або макаронами — це ж так смачно!

Кухонна техніка і начиння

  • кухонна плита( варильна поверхня);
  • мірний стакан;
  • каструля місткістю 1 л;
  • кухонний рушник;
  • дрібна тарілка.
Інгредієнти
Порції: +4
  • Сосиски в штучній оболонці 4 шт.
  • Вода 700 мл.
На порцію
Калорії: 228 ккал
Кроки
10 хвВідеорецептДрук
  • Закип’ятіть в каструльці 700-800 мл води.
  • Опустіть в киплячу воду 4 сосиски, не знімаючи оболонок. Щоб втратити найменшу кількість соку, сосиски можна не розрізати, покласти в каструльку цілою стрічкою.
  • Варіть 5 хв. з моменту закипання води.
  • Після закінчення цього часу воду злийте.
  • Потримайте сосиски 1 хв. в холодній воді.
  • Зніміть оболонку, подавайте сосиски з гарнірами і соусами на свій смак.

Можливо, ви ніколи не замислювалися, як правильно варити сосиски. А цей рецепт підкаже вам, як це робиться за всіма правилами кулінарного мистецтва.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь