Як самостійно зробити сирний соус для начос

Мексиканські кукурудзяні чіпси-начос – варто подавати з домашнім сирним соусом, чий смак підкреслює сир Чеддер і кайенський перець. При цьому слід пам’ятати, що кайенський перець – дуже ароматний, але сильно пекучий, тому варто додавати його з обережністю.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
25 хвДрук
  • Масло нагрівають в глибокій товстостінній сковороді і змішують з просіяним борошном. Суміш обсмажують, поки не вийде світла паста.
  • У масу поступово вводять молоко і збивають, щоб соус став однорідним і почав потихеньку густіти.
  • У масу додають за смаком потрібну кількість кайенського перцю, трохи солі і гарненько збивають.
  • В самому кінці додають сир, який слід натерти заздалегідь, і ще трохи прогріти соус, щоб сир розчинився.

Подають сирний соус теплим або холодним. Насолоджуйтесь!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь