Як смачно запекти стейк з яловичини в духовці

Смачний і соковитий яловичий стейк можна приготувати в духовій шафі. Яскраве частування урізноманітнює домашнє меню і приємно здивує смаком. Подавайте з будь-якими гарнірами до обіду або вечері.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
50 хвДрук
  • Шматок яловичини промиваємо і обтираємо паперовим рушником. Після в продукті робимо кілька невеликих надрізів.
  • Далі стейк ретельно натираємо сіллю і спеціями. Їх вибираємо на свій розсуд.
  • Перекладаємо підготовлений продукт на сковороду з рослинною олією. Готуємо м’ясо на сильному вогні по одній хвилині на кожну сторону.
  • Перекладаємо заготовку в форму для випікання і накриваємо її фольгою. Духовку розігріваємо до 200 градусів. Готуємо 10-20 хвилин. Час залежить від бажаного ступеня прожарювання.

Соковитий яловичий стейк з духовки готовий. Пробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь