Рецепти рибних рулетів
Незвичайне рибне страви може стати “зіркою” святкового столу. Творчо оформлене, воно отримає позитивні оцінки і найвибагливіших гурманів, і невибагливих любителів, але головне – не залишаться непоміченими кулінарний талант і привітність господарки.
Як приготувати рулет з риби
Отже, як оригінально приготувати рибу, щоб здивувати учасників трапези і вишуканістю смаку, і красою презентації? Один з найбільш вигідних і цікавих відповідей на це питання – рецепти рибних рулетів. Маючи відповідний досвід і маючи в своєму розпорядженні знання про сполучуваність продуктів, нескладно буде придумати авторське частування, але простіше і зручніше скористатися готовими рішеннями, підкріпленими покроковими описами і фотографіями.
П’ять найбільш часто використовуваних інгредієнтів в рецепті:
- Лаваш тонкий;
- Яйця;
- Твердий сир;
- Морква;
- Кріп.
Майстри кулінарного мистецтва пропонують різні варіанти приготування рулетів: з фаршу або філе, з різних видів риб або певної, що має особливі смакові характеристики, з овочами або сиром, рисом, ікрою, зі шпинатом, зеленню, з желатином. Залежно від обраного рецепта, можна приготувати основне блюдо або апетитну закуску. Вдалим доповненням частування може стати пікантний соус – сметанний, карибський, лимонний, сальса, картопляний, медово-гірчичний та ін.