Це просто нереально простий рецепт дійсно дуже смачних брускетт. Поєднання слабосоленої рибки і авокадо вважається одним з кращих в кулінарії. Солити нічого не потрібно через наявність все тієї ж рибки, а ось скропити соком лимона можна. Це додасть закусці невелику родзинку.
Найвдаліше сюди підходить лосось або сьомга – іншу слабосолену рибку теж можна використовувати, але саме сьомга або лосось зроблять брускетти особливо ніжними завдяки своїй жирності. В якості основи можна брати хліб або батон, але найбільш смачною закуска вийде з багетом.
Інгредієнти
Кроки
- Хлібець наріжте шматками і підсмажте на грилі або в тостері.
- Авокадо очистіть і пам’ятайте виделкою.
- Рибку поріжте на невеликі тонкі смужки.
- Подрібніть заздалегідь вимиту і обсушену зелень.
- На підготовлений хліб викладіть пасту з авокадо і розмажте її по всій поверхні.
- Зверху покладіть рибку і присипте зеленню.