Брускета з червоною рибою і авокадо

Брускета з червоною рибою і авокадо

Це просто нереально простий рецепт дійсно дуже смачних брускетт. Поєднання слабосоленої рибки і авокадо вважається одним з кращих в кулінарії. Солити нічого не потрібно через наявність все тієї ж рибки, а ось скропити соком лимона можна. Це додасть закусці невелику родзинку.

Найвдаліше сюди підходить лосось або сьомга – іншу слабосолену рибку теж можна використовувати, але саме сьомга або лосось зроблять брускетти особливо ніжними завдяки своїй жирності. В якості основи можна брати хліб або батон, але найбільш смачною закуска вийде з багетом.

Інгредієнти
Кроки
20 хвДрук
  • Хлібець наріжте шматками і підсмажте на грилі або в тостері.
  • Авокадо очистіть і пам’ятайте виделкою.
  • Рибку поріжте на невеликі тонкі смужки.
  • Подрібніть заздалегідь вимиту і обсушену зелень.
  • На підготовлений хліб викладіть пасту з авокадо і розмажте її по всій поверхні.
  • Зверху покладіть рибку і присипте зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь