Швидка закуска, яка виходить просто неймовірно соковитою завдяки консервованому тунцю і свіжому огірочку. Незважаючи на те, що тунець розминається до пастоподібного стану, брати слід саме шматочки – так паста вийде більш текстурною, що позитивно позначиться на смаку закуски.
В оригінальному рецепті основа брускетти – багет підсушується без додавання олії. Це більш легкий корисний варіант. Але при бажанні хліб можна обсмажити з додаванням рослинної олії і натерти часником.
Інгредієнти
Кроки
- Багет наріжте шматками товщиною приблизно по 1.5 сантиметра.
- Підсушіть його в тостері або на сухій сковороді.
- У чашечці змішайте тунець з сиром до однорідної пасти.
- Вимитий огірочок очистіть від шкірки і наріжте невеликими шматочками.
- Багет змастіть сумішшю з сиру і тунця – шар повинен бути досить товстим.
- Зверху покладіть шматочки огірка.