Брускета з тунцем, вершковим сиром і огірком

Брускета тунцем, вершковим сиром і огірком

Швидка закуска, яка виходить просто неймовірно соковитою завдяки консервованому тунцю і свіжому огірочку. Незважаючи на те, що тунець розминається до пастоподібного стану, брати слід саме шматочки – так паста вийде більш текстурною, що позитивно позначиться на смаку закуски.

В оригінальному рецепті основа брускетти – багет підсушується без додавання олії. Це більш легкий корисний варіант. Але при бажанні хліб можна обсмажити з додаванням рослинної олії і натерти часником.

Кроки
15 хвДрук
  • Багет наріжте шматками товщиною приблизно по 1.5 сантиметра.
  • Підсушіть його в тостері або на сухій сковороді.
  • У чашечці змішайте тунець з сиром до однорідної пасти.
  • Вимитий огірочок очистіть від шкірки і наріжте невеликими шматочками.
  • Багет змастіть сумішшю з сиру і тунця – шар повинен бути досить товстим.
  • Зверху покладіть шматочки огірка.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 3 оцінки, середнє 4.67 з 5 )
Залишити відповідь