Вівсяний кисіль у домашніх умовах – це поживне та корисне частування, яке кожен зможе приготувати своїми руками. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з покроковим описом процесу та фотографіями. Готовий кисіль послужить цікавим перекушуванням або самостійною стравою.
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно вівсяне 6 ст.л.
 - Вода 1 л.
 - Дріжджі свіжі 6 гр.
 - Сіль ½ ч. л.
 - Цукор-пісок 1 ч. л.
 
Кроки
- Відміряємо необхідну кількість вівсяного борошна. Якщо борошна не знайшлося, то можна перемолоти вівсяні пластівці.
 - Шматок свіжих дріжджів відразу відправляємо до борошно.
 - Вливаємо до суміші півлітра теплої води.
 - Перемішуємо заготівлю і залишаємо для бродіння на 5-6 годин.
 - Через деякий час додаємо до суміші цукор і сіль. Вливаємо воду, що залишилася.
 - Гарненько все вимішуємо і проціджуємо для повного розбивання грудочок.
 - Далі заготовку ставимо на плиту. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи.
 - Після кипіння продукт швидко почне загусати.
 - Тому ще трохи перемішуємо масу і вимикаємо вогонь.
 
Густий і апетитний вівсяний кисіль у домашніх умовах готовий. Можна пробувати!



