Вівсяний кисіль рецепт у домашніх умовах

Вівсяний кисіль у домашніх умовах

Вівсяний кисіль у домашніх умовах – це поживне та корисне частування, яке кожен зможе приготувати своїми руками. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з покроковим описом процесу та фотографіями. Готовий кисіль послужить цікавим перекушуванням або самостійною стравою.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
6 год 20 хвДрук
  • Відміряємо необхідну кількість вівсяного борошна. Якщо борошна не знайшлося, то можна перемолоти вівсяні пластівці.
  • Шматок свіжих дріжджів відразу відправляємо до борошно.
  • Вливаємо до суміші півлітра теплої води.
  • Перемішуємо заготівлю і залишаємо для бродіння на 5-6 годин.
  • Через деякий час додаємо до суміші цукор і сіль. Вливаємо воду, що залишилася.
  • Гарненько все вимішуємо і проціджуємо для повного розбивання грудочок.
  • Далі заготовку ставимо на плиту. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи.
  • Після кипіння продукт швидко почне загусати.
  • Тому ще трохи перемішуємо масу і вимикаємо вогонь.

Густий і апетитний вівсяний кисіль у домашніх умовах готовий. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь