Обліпиховий кисіль

Обліпиховий кисіль

Обліпиховий кисіль – це неймовірно ароматний і насичений за смаком домашній продукт. Його можна подавати як напій або як оригінальний вітамінний десерт. Готуйте апетитний кисіль з обліпихи за нашим перевіреним покроковим рецептом з фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
45 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти зі списку.
  • Обліпиху перебираємо і промиваємо. Заливаємо водою та доводимо до кипіння. Після проварюємо 5 хвилин і розминаємо для більшого виділення соку.
  • Далі заготівлю потрібно добре перетерти через металеве сито, щоб відокремити макуху.
  • Крохмаль з’єднуємо з 100 мл води. Ретельно перемішуємо до однорідності та зникнення грудочок.
  • Обліпихову суміш знову ставимо на вогонь, кип’ятимо і тонким струменем вливаємо сюди крохмаль з водою, постійно помішуючи.
  • Продовжуємо готувати частування до загусання. Постійно помішуємо.

Ароматний і насичений на смак домашній кисіль з обліпихи готовий. Можна пригощатися!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь