Компот з агрусу і вишні на 3 літри кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями. Апетитний напій порадує своїм яскравим смаком і ароматом. Обов’язково спробуйте.
Інгредієнти
Порції: –+
- На 3-х літрову банку:
- Агрус 200 гр.
- Вишня 200 гр.
- Цукор-пісок 350 гр.
- Вода 2.5 л.
Кроки
- Підготуємо інгредієнти для приготування компоту з агрусу і вишні на 3-х літрову банку.
- Перебираємо агрус і промиваємо його під водою.
- Промиваємо вишню. При бажанні можна видалити кісточки.
- Складаємо обидві ягоди в простерилізовану скляну банку.
- Заливаємо вміст окропом, прикриваємо кришкою і настоюємо 5 хвилин.
- Виливаємо воду в каструлю і кип’ятимо її з цукром. Виливаємо сироп в банку. Закочуємо, перевертаємо заготовку догори дном, вкутуємо в плед і залишаємо до повного охолодження.
Компот з агрусу і вишні на 3 літри готовий. Можна виносити на зберігання в прохолодне місце.