Салат з курячими сердечками і маринованою цибулею порадує вас насиченим смаком і поживними властивостями. Приготувати його дуже просто за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта. Готове частування подавайте до обіднього столу або в рамках святкового меню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче серце 300 гр.
- Цибуля червона 1 шт.
- Оцет столовий 9% 1 ст. л.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Спеції та Приправи за смаком
- Зелень 10 гр.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти. Курячі сердечка попередньо промиваємо і відварюємо до готовності в підсоленій воді з додаванням спецій за смаком. Можете використовувати лавровий лист і запашний горошок.
- Цибулю ріпчасту ріжемо тонкими кільцями. Зелень дрібно нарізаємо.
- Цибулю заливаємо крутим окропом на пару хвилин. Після цю воду зливаємо і поливаємо овоч оцтом. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
- Остиглі курячі сердечка ріжемо кільцями.
- Викладаємо сердечка в салатник.
- Сюди ж відправляємо цибулю, яку віджимаємо від оцту. Поливаємо продукти майонезом і доповнюємо спеціями.
- Викладаємо в миску подрібнену зелень. Добре все перемішуємо.
Салат з сердечками і маринованою цибулею готовий. Пригощайтеся!