Бутерброди з беконом та сиром – це страва, яка вимагатиме на свою реалізацію всього 20 хвилин. Частування підходить до сніданку, перекушування або як закуска для святкових застіль. Приготувати бутерброди легко вийде навіть у тих, хто зовсім не любить готувати.
Інгредієнти
Порції: –+
- Батон 300 гр.
- Бекон 250 гр.
- Сир твердий 150 гр.
- Майонез столовий молочний 1 ст. л.
- Помідор 2 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень для прикрас
Кроки
- Готуємо продукти для закуски. Миємо помідори та петрушку. Батон та бекон для зручності можна використовувати вже нарізаний.
- Розташовуємо сковороду гриль на помірному вогні. Кладемо батон і підрум’янюємо з обох боків. Він повинен бути хрустким зверху та м’яким усередині.
- Промазуємо батон майонезом.
- Обсушивши помідори, тонко ріжемо кружальцями і кладемо на змащений майонезом батон.
- Нарізані скибочки бекону ріжемо на кілька частин і укладаємо на помідори.
- Твердий сир нарізаємо тонкими скибочками та кладемо поверх бекону.
- Бутерброди складаємо на рівну поверхню і поміщаємо в мікрохвильову піч. На максимальній потужності готуємо бутерброди не більше 5 хвилин. За відсутності НВЧ-печі, бутерброди можна запекти в духовці. Коли сир добре розплавиться, дістаємо бутерброди. Приправляємо меленим перцем за бажанням. Прикрашаємо листочками петрушки.
Подаємо бутерброди одразу.
Смачного!