Бутерброди з ковбасою та сиром у духовці будуть у вас і ситним сніданком, і перекушуванням, особливо для дітей. Сир і ковбасу можна нарізати і змішати з майонезом, подібно до салату, але в цьому рецепті сформуємо бутерброди пошарово. Ковбаса для них підходить будь-яка, хліб краще вибрати тостовий, а легкоплавкий сир.
Інгредієнти
Порції: –+
- Хліб 4 скибочки
- Варена ковбаса 150 гр.
- Сир твердий 100 гр.
- Масло вершкове 40 гр.
- Зелень за смаком
На порцію
Калорії: 205 ккал
Білки: 7.7 г
Жири: 18.0 г
Вуглеводи: 2.5 г
Кроки
- Відразу підготуйте простий набір інгредієнтів для гарячих бутербродів.
- Хліб розріжте на скибочки і кожен ще навпіл, щоб вийшли трикутники.
- Усі скибочки, з одного боку, змастіть вершковим маслом.
- Варену ковбасу звільніть від оболонки, наріжте тонкими кружальцями і кожен розріжте навпіл. Нарізку ковбаси покладіть поверх хліба.
- Слайсами наріжте твердий сир і покладіть поверх ковбаси, щоб він заходив трохи за краї бутербродів і покрив їх під час розплавлення.
- Увімкніть духовку на 200°. Бутерброди перекладіть на застелений папером лист і поставте в духовку на 10-12 хвилин.
- Приготовлені в духовці бутерброди з ковбасою та сиром трохи остудіть, доповніть зеленню та подайте до столу теплими, щоб сир залишився тягучим.
Смачного!