Бутерброди з ковбасою та сиром у духовці

Бутерброди з ковбасою та сиром у духовці будуть у вас і ситним сніданком, і перекушуванням, особливо для дітей. Сир і ковбасу можна нарізати і змішати з майонезом, подібно до салату, але в цьому рецепті сформуємо бутерброди пошарово. Ковбаса для них підходить будь-яка, хліб краще вибрати тостовий, а легкоплавкий сир.

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 205 ккал
Білки: 7.7 г
Жири: 18.0 г
Вуглеводи: 2.5 г
Кроки
25 хвДрук
  • Відразу підготуйте простий набір інгредієнтів для гарячих бутербродів.
  • Хліб розріжте на скибочки і кожен ще навпіл, щоб вийшли трикутники.
  • Усі скибочки, з одного боку, змастіть вершковим маслом.
  • Варену ковбасу звільніть від оболонки, наріжте тонкими кружальцями і кожен розріжте навпіл. Нарізку ковбаси покладіть поверх хліба.
  • Слайсами наріжте твердий сир і покладіть поверх ковбаси, щоб він заходив трохи за краї бутербродів і покрив їх під час розплавлення.
  • Увімкніть духовку на 200°. Бутерброди перекладіть на застелений папером лист і поставте в духовку на 10-12 хвилин.
  • Приготовлені в духовці бутерброди з ковбасою та сиром трохи остудіть, доповніть зеленню та подайте до столу теплими, щоб сир залишився тягучим.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь