Чай з імбиру і гвоздики

Чай з імбиру з гвоздикою, приготовлений цим способом, обов’язково знайде своїх любителів. Запашний і пряний напій виходить досить гострим, деякі не зможуть його спробувати, якщо на якийсь компонент є алергічна реакція. Своєрідний смак здивує. Чесно, мені цей чай сподобався не з першого разу. Але розкуштувавши напій, тепер готую частіше. Чай асоціюється з новорічною атмосферою та створює затишок.

Інгредієнти
Порції: +2
  • Мелений порошок імбиру ½ ч. л.
  • Меліса суха/свіжа 2 гілочки
  • Чай каркаде 1 ч.л.
  • Порошок мускатного горіха ½ ч. л.
  • Кориця 2 палички
  • Аніс 2 зірочки
  • Гвоздика 3 бутони
  • Запашний перець горошком 4 шт
  • Кардамон 5 зерен
  • Окріп 1 л.
Кроки
20 хвДрук
  • Зберіть інгредієнти для казкового напою. Поставте кип’ятитись чайник.
  • У ємність для приготування чаю всипте мелений імбир, сушену цедру апельсина і мускатний горіх.
  • Потім відправте бутони гвоздики, зерна кардамону, горошини запашного перцю та анісу.
  • Тепер черга червоного чаю та ароматної меліси.
  • Додайте палички кориці.
  • Залийте попередньо підготовленим окропом.
  • Закрийте кришку заварника . Залишіть хвилин на 10 настоятися. Чим довше настоюватиметься напій, тим насиченішим і яскравішим буде смак.

Запашний чай розлийте по чашках. Запрошуйте чайувати. Приємної насолоди!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь