Чай з журавлини

Журавлинний чай готується з доступних інгредієнтів. Вітамінний напій – це чудовий спосіб підтримати імунітет у сезон простудних захворювань. Ароматний чай готується нескладно. У холодну пору року корисний чай добре зігріває і використовується як профілактика.

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 27 ккал
Білки: 0.3 г
Жири: 0.1 г
Вуглеводи: 5.7 г
Кроки
40 хвДрук
  • Збираємо продукти для приготування вітамінного напою. Кип’ятимо півлітра води.
  • Вимитий апельсин заливаємо окропом і даємо постояти 1 хвилину.
  • Обсушуємо апельсин і розрізаємо на часточки, виймаємо кісточки.
  • Журавлину добре промиваємо.
  • Очистивши корінь імбиру, дрібно натираємо на тертці.
  • У товстостінну каструлю відправляємо апельсин і журавлину.
  • Розминаємо вміст каструлі товкачем.
  • Наливаємо в каструлю 2 літри води та розміщуємо на середньому полум’ї. Доводимо до кипіння.
  • Додаємо подрібнений імбир. Кількість регулюємо самостійно.
  • Додаємо пакетик чаю та паличку кориці. Перемішавши, чекаємо на закипання. Проварюємо хвилину та вимикаємо вогонь. Накриваємо кришкою та наполягаємо напій 15 хвилин.
  • Додаємо мед та розмішуємо.
  • Чай проціджуємо.

Наповнюємо кружки. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь