Домашній еспресо, зварений у турці

Домашній еспресо, зварений у турці, має чарівний смак і дивовижний аромат. Приголомшливий напій не залишиться поза увагою любителів кави. Дрібка солі посилює натуральний смак. Чашка еспресо підбадьорить вас з ранку. Почніть ранок з ароматного напою.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
20 хвДрук
  • Підготуйте складові для смачного напою.
  • Скориставшись млином чи кавомолкою, подрібніть кавові зерна. Або візьміть уже мелену каву. Мелену каву пересипте в турку і злегка постукайте об стіл, щоб вона рівномірно розподілилася.
  • Додайте цукор і сіль.
  • Перемішайте. Розмістіть турку на плиті. Встановіть нагрівання трохи вище середнього.
  • Коли з’явиться білий димок, залийте вміст турки 200 мл води.
  • Розмішайте.
  • Зменшіть нагрівання. Слідкуйте уважно.
  • Коли пінка почне підніматися шапочкою, відключіть нагрівання і зніміть турку з плити.
  • Накрийте турку блюдечком. І дайте настоятися не менше 5 хвилин.
  • Перелийте ароматний напій в чашку.

Насолоджуйтесь натуральним смаком. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь