Домашній кисіль із чорної смородини

кисіль із чорної смородини

Домашній кисіль із чорної смородини – це дуже яскраве за смаком і неймовірно ароматне частування. Ягідні ласощі можна подавати як напій або самостійний десерт. Такий цікавий ягідний продукт сподобається як дорослим, так і дітям. Рекомендуємо взяти на замітку перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Вимірюємо необхідну кількість чорної смородини. Перебираємо ягоди і добре промиваємо їх під водою.
  • Перемелюємо підготовлені ягоди в блендері.
  • Далі отриману кашку проціджуємо через марлю. Необхідно відокремити макуху.
  • Сік смородини на якийсь час прибираємо в холодильник. Макуху доповнюємо цукром і 800 мл води. Ставимо заготовку на вогонь, кип’ятимо і після варимо 20 хвилин.
  • Отриманий відвар знову проціджуємо через марлю.
  • Ягідну рідину кип’ятимо і доповнюємо крохмалем, розмішаним водою, що залишилася. Варимо кілька хвилин до загусання. Наприкінці вливаємо ягідний сік, який отримали на початку готування.

Яскравий і неймовірно ароматний домашній кисіль із чорної смородини готовий. Можна пригощатись!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь