Страви з печінки, мабуть, це найпоширеніші страви з м’ясних субпродуктів. По живильній цінності, вмісту вітамінів і мікроелементів печінку і страви з печінки навіть перевершують багато м’ясні страви. Рецепти страв з печінки дуже корисні, печінку дуже багата вітамінами групи В і залізом. Рецепти з печінкою використовують цей продукт для самих різних цілей. Використовуючи рецепти з печінки можна приготувати якийсь гарнір і печінку з підливою, гуляш і інші перші страви з печінки. Також не забувайте про печеню з печінки, тушковану печінку, печінковий пиріг – є широкий вибір, що приготувати з печінки. Печінка прекрасно поєднується з різними продуктами, які можуть збагатити її смак, це печінка з яблуками, рецепт печінку з грибами, печінку з сухофруктами, печінку з часником. Цікавий і неординарний варіант, що можна приготувати з печінки, це пудинг з печінки.

Що приготувати з печінки

Існує маса варіантів, як приготувати печінку. Її можна смажити, запікати, варити. Найбільш щадне приготування печінки при якому вона зберігає максимум своєї цінності, це відварювання. Але іноді адже хочеться не тільки корисного, але і смачного. Тоді ми підкажемо вам, як смачно приготувати печінку. Посмажте котлетки з печінки з цибулею, це смакота. Або приготуйте оладки з печінки. Але класичне блюдо з печінки, це паштет. Для паштету використовується будь-яка печінку. Рецепти паштетів є з яловичої, курячої і звичайно знаменита гусяча печінка. Рецепти приготування фуа-гра є загальнодоступними, можна використовувати гусячу або качину печінку. Рецепти з фото значно спростять вам процес приготування цього знаменитого французького блюда з печінки. З фото дійсно готувати набагато зручніше. Ви не тільки прочитаєте, але і побачите, як готувати печінку для паштету.

Слід пам’ятати, що печінка має гірчинкою, щоб позбутися від неї, треба знати, як правильно приготувати печінку. Вам необхідно трохи потримати печінку в молоці або маринаді. Успіхів! Сподіваємося наші рецепти з печінки з фото допоможуть вам приготувати смачні страви з печінки

30 хв0126
Яловича печінка – корисний субпродукт. Розповімо, як приготувати печінку на сковороді з цибулею, щоб вона вийшла смачною, м’якою і сподобалася всім.