Прекрасний приклад того як поєднувати вершковий соус і рибу в простих стравах. Паста з лососем і брокколі дуже легка в приготуванні і неймовірно смачна. Підійдуть і класичні спагетті і великі фетучіні, але при бажанні ви можете використовувати будь-який вид пасти.
Інгредієнти досить прості, але наявність дорогої червоної риби робить цю пасту практично святковою стравою. Ви можете сміливо порадувати гостей і сім’ю на домашньому святі і ніхто не піде розчарованим.
Інгредієнти
- Спагеті 300 гр.
- Лосось 200 гр.
- Капуста брокколі 200 гр.
- Вершки 10-20% 100 мл.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Поставте на вогонь дві каструлі з водою і доведіть до кипіння. Підсоліть воду.
- Брокколі розберіть і розріжте на невеликі суцвіття. Покладіть варитися в одну з каструль і варіть до готовності. Брокколі готова як тільки починає легко протикатися виделкою. Злийте воду і викладіть брокколі.
- Пасту варіть в киплячій воді рівно стільки часу, скільки вказано на упаковці. Коли вона буде готова, так само злийте воду.
- Поставте на плиту сковорідку з високими краями і перекладіть в неї спочатку пасту, потім зверху брокколі.
- Зріжте з риби шкіру і приберіть кісточки, що залишилися. Наріжте рибу на кубики середнього розміру. Перекладіть рибу до решти інгредієнтів в сковорідку. Залийте все вершками.
- Продовжіть готувати на середньому вогні хвилини 2-3, щоб вершки прогрілися і трохи загусли. Додайте за смаком мелений перець і сіль. Періодично помішуйте. Подавайте пасту гарячою.