1 год 20 хв5
Голубці з пекінської капусти, як ніжнішої, зручнішої в роботі та з особливим смаком, на відміну від білокачанної, можна приготувати в мультиварці будь-якої моделі.
1 год 15 хв4
Навариста юшка з щуки – максимально простий і апетитний спосіб нагодувати рідних та близьких. Якщо у вашій родині є рибалки, то, швидше за все, ви знаєте не один...
2 год 30 хв4
Салат з язиком та помідорами готується тривалий час, але результат того вартий. Такий салат не готуватимеш щодня через трудомісткий процес, але для святкового столу він просто ідеальний.
4 год 10 хв2
Гороховий пудинг (Pease pudding) – традиційна англійська страва. Рецепт горохового пудингу походить із північно-східної Англії. Незважаючи на назву, він не є класичним пудингом у звичному розумінні.
5 хв90
Простий, але дуже смачний албанський спосіб тушкувати будь-яке нежирне м’ясо великими шматками (наприклад, яловичину або велику дичину: лося, кабана, ведмедя).
15 хв1
Фарофа – смажена мука маніоки (можна замінити манкою). Цю ситну страву можна знайти в багатьох закладах, де її подають як додаткову або навіть основну.
60 хв4
Фергес (Fërges) – одна з національних страв албанської кухні. Фергес є запечені з сиром фета овочі або м’ясо. Виділяють два основні різновиди фергес: фергеса тиране (Fergesë e Tiranës),.
1 год 15 хв6
Господині дуже люблять рецепти лінивих голубців, тому що час на їхнє приготування значно скорочується, ніж на приготування традиційних голубців. Основним інгредієнтом для будь-яких
1 год 30 хв6
Щоб приготувати плов по-азербайджанськи, забудьте всі відомі вам способи приготування даної страви з азіатської кухні. Ми сьогодні готуватимемо плов по-новому. А саме: рис варитимемо
24 год 0 хв1
Солоні опеньки можна додати в салат або використовувати для приготування супу, а можна заправити олією та подрібненою цибулею і подати у вигляді закуски. Оцет для заготівлі краще замінити...
20 хв6
Грецький салат, незважаючи на місце свого походження, дуже популярний і в Україні. Можливо, весь секрет у тому, що головні компоненти цього салату, огірки та помідори, такі улюблені нашими.
2 год 0 хв4
Рибні нагетси в домашніх умовах виходять максимально смачними та ситними. На відміну від інших рибних страв, наггетси завжди мають велику популярність серед дітей.
1 год 30 хв2
Джем ролі-полі (Jam roly-poly) – традиційна англійська страва, створена ще на початку ХІХ століття. Джем ролі-полі є рулетом, змащеним джемом і приготованим на пару.
1 год 50 хв4
Крім того, що печінка тріски – це дуже корисний продукт, багатий на Омегу-3 і вітамінами D, K, A, він ще чудово проявляє свій смак у всіляких салатах. Не...
60 хв8
Фануропіта (Fanourópita / φανουρόπιτα) – традиційна страва грецької кухні. Фануропіта являє собою кекс, який завжди містить сім, дев’ять або одинадцять інгредієнтів, залежно від
30 хв6
Форшмак (Vorschmack) – традиційна єврейська закуска, яка являє собою паштет із солоного оселедця. Назва форшмак походить від архаїчного німецького слова Vorschmack, яке означає “
1 год 20 хв6
Важко втриматися, щоб не скуштувати цей чудовий салат. Його вигляд не найкраще, що в ньому є. Люблять «Соняшник» за смачне поєднання курячого м’яса, грибів та чіпсів.
1 год 20 хв32
Сирні рогалики в домашніх умовах – це випічка на швидку руку, яка ідеально доповнить чашечку ароматної кави або чаю. Для додаткового смаку та хрусткої текстури також доповнимо десерт.
60 хв8
Хочу порекомендувати вам ідеальний рецепт лінивих голубців без яєць. Простий рецепт стане улюбленцем серед тих, хто обмежений у часі для приготування їжі. Голубці виходять соковитими та ніжними за.
30 хв2
Яйця по-панагюрськи (Panagyurski eggs) – традиційна болгарська страва, що сформувалася під впливом старовинної османської страви чилбир. Яйця по-панагюрськи є яйцями-пашотами, подані в соусі з “