Голубці з пекінської капусти у мультиварці

Голубці з пекінської капусти, як ніжнішої, зручнішої в роботі та з особливим смаком, на відміну від білокачанної, можна приготувати в мультиварці будь-якої моделі. У цьому рецепті готуємо голубці зі свинячого фаршу. Для соусу обсмажуємо на програмі «Жарка» цибулю з морквою та змішуємо томатний сік із водою. Тушкуємо голубці на програмі «Випічка».

Інгредієнти
Порції: +5
На порцію
Калорії: 161 ккал
Білки: 5.6 г
Жири: 13.0 г
Вуглеводи: 5.0 г
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Відразу підготувати, згідно з пропорцією рецепту, усі інгредієнти для голубців.
  • Рис промити та відварити до напівготовності. Його остудити, перекласти до свинячого фаршу, насипати сіль із чорним перцем і перемішати.
  • На окреме листя розібрати качан пекінської капусти, перекласти в глибокий посуд і на 5-7 хвилин залити окропом.
  • Потім щільні основи кожного листа трохи відбити кухонним молоточком.
  • На листи покласти по столовій ложці фаршу та сформувати голубці.
  • Дрібно нарізати цибулю. На середній тертці подрібнити моркву. Ці овочі обсмажити у чаші мультиварки на програмі «Жарка» до легкого рум’яного кольору.
  • Поверх овочів компактно викласти сформовані голубці.
  • У томатному соку розчинити сіль з чорним перцем і цією сумішшю залити голубці в чаші. Потім долити окропу, щоб соус лише покрив голубці.
  • Закрити кришку та увімкнути програму «Випічка» на 45 хвилин. Після завершення програми дати голубцям трохи настоятися під закритою кришкою.

Приготовлені в мультиварці голубці з пекінської капусти розкласти по порційних тарілках і подати гарячим до столу, доповнивши сметаною.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь