Рецепти страв з перцем чорним меленим
Калорійність на 100 грам (кбжу):
10.4 г.
Білки3.3 г.
Жири38.7 г.
Вуглеводи251
ккалПаста з лососем та вершками (Pasta con salmone e panna) – традиційна італійська страва з пасти. Нижче ми наводимо простий рецепт пасти з лососем, яким поділилася з нами...
Паста з креветками (Pasta con gamberoni) – традиційна страва італійської кухні. Рецептів пасти з креветками в Італії безліч. Найпопулярніші рецепти пасти з креветками припускають приготування
Піца Боскайола (Pizza Boscaiola) – традиційна страва італійської кухні. Піца Боскайола є піцою в неаполітанському стилі з начинкою з моцарелли, грибів та італійських ковбасок сальсичча.
Піца чотири сири/піца кватро формаджі (Pizza quattro formaggi) – традиційна страва італійської кухні. Чотири сири є різновидом класичної італійської піци і відноситься до виду піца б’
Різотто з гарбузом і моцареллою (Risotto con zucca e mozzarella) – вегетаріанський варіант популярної італійської страви різотто. Найголовнішою відмінністю будь-якого різотто є кремова консистенція.
Крем-суп із гарбуза (Vellutata di zucca) – традиційна страва італійської кухні. Італійський рецепт гарбузового крем-супу зазвичай передбачає попереднє пасерування овочів, а перед подачею
Паста карбонара (Pasta carbonara) – традиційна страва італійської кухні. Паста карбонара є пастою, приготовленою в соусі з сиру пекорино, яєць і гуанчале або панчетти.
Рагу (Ragù) – традиційна страва італійської кухні. Коли в Італії говорять про рагу, мають на увазі саме м’ясне рагу. Італійське рагу є густим, насиченим соусом, приготованим з м’
Піца Маргарита (Pizza Margherita) – традиційна страва італійської кухні. Піца Маргарита є найпопулярнішим різновидом неаполітанської піци. Інгредієнти для приготування піци Маргарита
Кальцоне (Calzone) – традиційна страва італійської кухні. Кальцоне є закритою піцою, сформованою у вигляді півмісяця. Назва кальцоне перекладається з італійської як «штани» або «панчохи».
Неаполітанська піца (Pizza napoletana) – традиційна страва італійської кухні. Спочатку піца з’явилася в іншому італійському місті – Гаета, саме звідти походять перші документальні
Зіті (Ziti) – традиційна страва італійської кухні. Зіті є формованою пастуою у вигляді невеликих трубочок. Зіті часто порівнюють з пенне, але у зіті кінці зазвичай зрізані по прямій...
Паста з гарбузовим пюре (Pasta con zucca cremosa) – традиційна італійська страва. Це чудовий вегетаріанський рецепт приготування пасти. Він не тільки простий у приготуванні, але й дуже смачний.
Різотто з креветками (Risotto ai gamberetti) – один із численних варіантів приготування всіма відомої італійської страви з рису – різотто. Різотто зазвичай готують із круглозерного рису з високим.
Сп’єдіні ді мерлуццо (Spiedini di merluzzo) – італійські шашлички з тріски на шпажках.
Спагетті з брокколі та мигдалем (Spagetti con crema di broccoli e mandorle tostate) – один вегетаріанських варіантів приготування спагетті, найпопулярнішого різновиду італійської пасти.
Паста з гарбузом та грибами (Pasta zucca e funghi) – один з вегетаріанських варіантів приготування класичної італійської пасти. Нижче ми наводимо італійський рецепт пасти з гарбузом та грибами.
Боккончіні з курки (Bocconcini di pollo al forno) – курячі нагетси по-італійськи. Взагалі словом боккончіні італійці позначають швидкі закуски на один укус. Зазвичай це маленькі кульки моцарели.
Фріко (Frico) – сирний коржик, типовий для італійського регіону Фріулі. Готують фріко із твердого сиру, картоплі та води. Фріко зазвичай подають як закуску до супів або рагу, а...
Курка алла путанеска (Pollo alla puttanesca) – швидка італійська страва з курки. Готується за тим же принципом, що і страва з незвичайною легендою «Спагетті алла путанеска» , тобто