Калорійність на 100 грам (кбжу):
7.1 г.
Білки
0.7 г.
Жири
78.0 г.
Вуглеводи
365
ккал
60 хв4
Ош лобеї – страва горських євреїв, плов із квасолею та копченою рибою. Цю страву дагестанські горяни-євреї традиційно їдять із дарами Каспію – баликом із сазану, сома чи делікатесної...
50 хв5
Сита зима – це овочевий салат, що складається з моркви, перцю, помідорів та цибулі з додаванням рису. Вам закочення такого салату в новинку? Давайте готувати разом! Такий ситний...
50 хв6
Рис по-тайськи з яйцем на сковороді – частування, яке виходить досить гострим. Смак рису по-тайськи стане вам цікавим і здивує, якщо ви не куштували азіатську кухню. Зовнішній вигляд...
40 хв6
Рис з куркою та яйцем на сковороді є повноцінною стравою, що підходить для обіду або вечері. За півгодини доступні інгредієнти перетворюються на дивовижне частування.
1 год 15 хв4
Суп «Харчо» зі свининою – це традиційне грузинське блюдо, яке обов’язково сподобається всім любителям пікантної їжі. Особливу “родзинку” даного страви надають рубані