Какао на мигдальному молоці

Какао на мигдальному молоці – варіант для тих, хто має алергію на коров’яче молоко. Напій для тих, хто не п’є чаю чи кави – стане класною альтернативою. Спробуйте приготувати какао за цим рецептом, і, можливо, він стане вашим улюбленим варіантом.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
20 хвДрук
  • Візьміть мигдалеве молоко. Його можна використовувати магазинне або приготувати самостійно. Але зараз не про це.
  • Відміряйте необхідну кількість молока для однієї порції. Не забудьте про підсолоджувач, я використовую цукровий пісок. І, звичайно ж, найважливіший інгредієнт, без якого не вийде какао, сам порошок.
  • Мигдальне молоко перелийте в каструлю або товстостінний сотейник і закип’ятіть. Всипте какао-порошок гарної якості та підсолоджувач. Добре розмішайте, щоб надалі не було грудочок. Знову закип’ятіть і зніміть з вогню.
  • Акуратно перелийте у високу посудину і пробийте занурювальним блендером або досягайте пишної піни за допомогою міксера.

Повітряний напій розлийте по гуртках і подавайте. Відчуйте неперевершений ніжний смак! Приємної насолоди!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь