Какао на мигдальному молоці – варіант для тих, хто має алергію на коров’яче молоко. Напій для тих, хто не п’є чаю чи кави – стане класною альтернативою. Спробуйте приготувати какао за цим рецептом, і, можливо, він стане вашим улюбленим варіантом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Какао 2 ч.л.
- Цукор-пісок за смаком
- Молоко мигдальне 200 мл.
Кроки
- Візьміть мигдалеве молоко. Його можна використовувати магазинне або приготувати самостійно. Але зараз не про це.
- Відміряйте необхідну кількість молока для однієї порції. Не забудьте про підсолоджувач, я використовую цукровий пісок. І, звичайно ж, найважливіший інгредієнт, без якого не вийде какао, сам порошок.
- Мигдальне молоко перелийте в каструлю або товстостінний сотейник і закип’ятіть. Всипте какао-порошок гарної якості та підсолоджувач. Добре розмішайте, щоб надалі не було грудочок. Знову закип’ятіть і зніміть з вогню.
- Акуратно перелийте у високу посудину і пробийте занурювальним блендером або досягайте пишної піни за допомогою міксера.
Повітряний напій розлийте по гуртках і подавайте. Відчуйте неперевершений ніжний смак! Приємної насолоди!