Класичне какао з молоком знає багато хто. Такий напій подавали у дитячому садку чи у школі. Чудові спогади спливають, і душі стає тепло. Готуйте із задоволенням та пригощайте домочадців. Какао готується максимально просто, і насолодитися кружечкою зможе кожен.
Інгредієнти
- Какао 1 ч.л.
- Цукор-пісок 3 ч.л.
- Вода 200 мл.
- Молоко коров’яче ½ ст.
Кроки
- У каструлю налийте воду та закип’ятіть.
- Тим часом у склянці з’єднайте цукровий пісок та какао-порошок.
- Добре розмішайте, щоб надалі не було грудочок.
- У склянку налийте трохи окропу і розбовтайте до однорідної субстанції.
- Потім сюди долийте молоко і знову розмішайте.
- Вміст склянки вилийте в каструльку з водою, що залишилася.
- Зачекайте, поки вміст закипить, і вимкніть нагрівання.
Акуратно розлийте какао по склянках і подавайте. Відчуйте смак дитинства! Приємної насолоди!