Компот з яблук білий налив на зиму

Яблука білий налив дозрівають одними з перших і добре підходять для різних заготовок на зиму. Для компоту з яблук білий налив на зиму краще використовувати щільні плоди, щоб після ошпарювання вони не розвалювалися.

Почнемо готувати компот із яблук білий налив на зиму

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Яблука добре помийте, розріжте на четвертинки та очистіть від серцевини з насінням.
  • Банку для компоту помийте та простерилізуйте. Складіть яблука у банку, всипте зверху цукор.
  • У каструлі закип’ятіть необхідну кількість води. Залийте банку до верху окропом і залиште на 15 хвилин.
  • Злийте воду з банки назад в каструлю, доведіть її до кипіння ще раз. Повторно влийте воду у банку та закатайте кришку. Банку укутайте в теплу ковдру та залиште до повного остигання.

Зберігайте компот у прохолодному місці.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь