Корисне обліпихове варення без цукру на зиму

обліпихове варення без цукру на зиму

Щоб обліпихове варення на зиму вийшло максимально корисним, приготуйте його без додавання цукру. Ласощі пораду.ють яскравим смаком і насиченим ароматом. Оцініть простий домашній рецепт.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Перебираємо ягоди обліпихи від листя і дрібних забруднень. Далі промиваємо продукт під водою і даємо йому обсохнути.
  • Занурюємо підготовлену обліпиху в блендер і подрібнюємо її до стану однорідної кашки.
  • Занурюємо ягідну масу в металевий посуд і ставимо її на плиту.
  • Доводимо вміст до кипіння і варимо близько 20 хвилин на слабкому вогні. Періодично помішуємо масу. При необхідності прибираємо пінку.
  • Янтарне обліпихове варення переливаємо в скляну банку. Рекомендується заздалегідь промити її з содою. Закриваємо заготовку, даємо їй охолонути і відправляємо на тривале зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь