45 хв8
Желе з лохини на зиму – це солодкий ароматний та корисний конфітюр домашнього приготування. Має приємний насичений смак із легкою цитрусовою кислинкою. Залізоподібна консистенція виходить
10 год 0 хв2
Щоб варення з червоної горобини вдалося, її ягоди потрібно попередньо позбавити гіркоти. Найкраще варити горобину, зняту з дерева після ранніх морозів – така вже майже не гірчить, але...
9 год 0 хв1
Ягоди чорниці та лохини мають дуже схожий зовнішній вигляд та смакові якості. Варення з них виходить ніжним і не гірчить. При правильному приготуванні це варення тривалий час зберігає...
45 хв1
Джем із журавлини порадує вас насиченим смаком із приємною кислинкою. Також такий продукт виходить дуже яскравим та привабливим. Його можна подавати до чаю, їсти з білим хлібом або...
4 год 0 хв1
Агрус – смачна і корисна ягода, яка містить велику кількість вітамінів і корисних речовин. Щоб зберегти аґрус на зиму – ягоди можна заморозити або приготувати швидке варення «п’ятихвилинка»,...
1 год 5 хв6
Варення з аґрусу з червоною смородиною – це оригінальне смакове поєднання, яке стане ідеальним доповненням до млинців та чаю! Тонкий смак желеподібного джему з цілісними смородиновими ягідками нікого.
6 год 0 хв2
За цим рецептом ви можете приготувати незвичайне варення з полуниці та шовковиці. Його аромат і неперевершений смак вас, безперечно, підкорить. Варимо варення методом дворазового варіння.
60 хв3
Варення з аґрусу з чорною смородиною – це по-справжньому цінні ласощі. Ягоди агрусу добре відновлюють тиск, а смородина зміцнює імунну систему. Таке варення особливо незамінне взимку!
48 год 0 хв1
Якщо ви не встигли зварити полуничне варення, але ви маєте заморожену полуницю – ми ділимося з вами рецептом чудового полуничного джему. Готується він за лічені хвилини, як і...
24 год 0 хв2
Пальців на руках не вистачить перерахувати всі корисні властивості агрусу. Вони багаті на вітаміни, мікроелементи, і крім того покращують настрій і сприяють нормалізації діяльності нервової системи.
12 год 0 хв15
Полуниця – популярна корисна ягода, багата на вітамін С, яку використовують для приготування багатьох страв, в основному десертів. З полуниці варять узвари, варення, джеми, морси, киселі.
50 хв2
Джем з червоного агрусу – це дуже цікаві за смаком, яскраві і привабливі ласощі, які нескладно заготовити на тривале зберігання. Такий ягідний продукт можна подавати до чаювання, просто.
3 год 0 хв2
Чорниця добре поєднується за смаком із полуницею, та й ці ягоди не вимагають тривалого варіння. Чорниця в цьому варенні виступає головним інгредієнтом, а полуниця покращить її смак та.
15 год 0 хв8
До вашої уваги представлений рецепт дуже смачного варення з аґрусу. Його смак стає оригінальним завдяки додаванню волоських горіхів. Процес приготування такого варення трудомісткий
25 хв2
Малина та полуниця – не зовсім звичне поєднання для варення. Однак на смак воно виходить просто чудовим! Обидві солодкі та ароматні ягоди відмінно доповнюють один одного і складають...
5 год 0 хв1
Всі ласуни люблять полуничне варення п’ятихвилинка з лимоном. Полуниця – ароматна ягода, смачна сама по собі, але рідко трапляється можливість зберегти її у свіжому вигляді на зиму.
30 хв2
Варення з агрусу по праву визнано ароматним, соковитим і корисним. Але зазвичай процес приготування займав багато часу. З появою мультиварок все змінилося: смачне варення, що містить безліч корисних.
20 хв1
Заготовимо полуницю на зиму віз варіння, з додаванням цукру. Цікаво, що ягоди можна залишити з чашолистками – в такому вигляді вони виглядають дуже натурально, як з грядки. Зелень...
60 хв1
Варення з аґрусу виходить густим, оскільки у складі ягід є пектин. Апельсини у складі надають запашного цитрусового аромату. Загалом таке варення більше схоже на повидло, оскільки плоди подрібнюються.
72 год 0 хв6
Смачне домашнє варення зазвичай є ягодами, що плавають у густому солодкому сиропі. Такий спосіб приготування можна назвати найбільш дбайливим для ягід та фруктів, так як вони піддаються недовгою.