Рецепти варення з ягід
Садова суниця також підходить для приготування смачного варення. Чим більш стиглими будуть ягоди, з яких воно готується, тим більше аромату воно збереже в процесі заготівлі.
Густе варення з лохини на зиму – це смачні і цікаві ласощі для вашого столу. Такий продукт можна подавати до чаю або додавати в домашню випічку. Щоб приготувати...
Один з популярних способів приготування, коли ягоди залишаються в варенні цілими. Його ще називають “ягідка до ягідки”. Полуниця зберігає свій вигляд і форму, не розвалюється
Ароматне суничне варення з лісових ягід нагадає про літо в довгі зимові вечори. Його можна подавати під час чаювання або використовувати як начинку в пирогах. Головне в приготуванні...
Леквар – традиційне Закарпатське густе сливове повидло без цукру і важлива частина культури. У регіоні воно є улюбленою начинкою для різноманітної солодкої випічки, в тому числі
Дивовижне, дуже швидке варення з ароматом свіжої м’яти, будь-який нудний зимовий день по праву зробить яскравим і барвистим. М’яту при бажанні можна замінити мелісою.
Будемо готувати варення в кілька етапів, ягоди по-різному готуються, але їх поєднання в одному рецепті — це просто смакота! Вишеньки залишаються цілими, варення густе, має вишневий смак і.
Варення з лимона і малини — це поєднання найважливіших вітамінів в зимову пору. Його відмінно їсти при застуді або для зміцнення імунітету і попередження хвороб взимку. Дуже незвичайний...
Це один із старовинних рецептів, по ньому малинове варення готували ще наші бабусі. У ньому багато цукру і тому воно стоїть дуже довго, при цьому лимонна кислота додасть...
Малинове варення – п’ятихвилинка це прекрасний спосіб приготувати десерт на зиму, витративши трохи часу, і зберігши максимально користь свіжих ягід. Цей рецепт припаде до
За рахунок вмісту пектину можна в варення сміливо зменшувати кількість цукру. Варення вийде густим і корисним, адже пектин — є своєрідним рослинним санітаром, який виводить з організму токсини.
Для приготування варення на основі чорноплідної горобини потрібно зовсім небагато: вільний час і бажання запастися корисними заготовками на осінньо-зимовий період року.
Журавлина і брусниця, ягоди які в кінці літа і спочатку осені можна знайти в лісі. Завдяки високому вмісту вітаміну С вони є відмінним профілактичним засобом, що зміцнює імунітет....
Неймовірно смачне варення з журавлини і яблук стане прекрасним доповненням до чаю або солодкою начинкою для домашніх пирогів. Для варення краще відібрати дуже зрілу журавлину і соковиті кисло-солодкі.
Чудове варення з журавлини і апельсина – натуральне джерело вітаміну С. Аромат апельсина прекрасно гармонує з яскравим журавлинним смаком, такий десерт неодмінно сподобається вашій родині.
Завдяки своїм цілющим властивостям журавлиннове варення може бути використано в якості жарознижуючого або імуностимулюючого засобу при легких нездужаннях або переохолодженні.
Журавлина – неймовірно корисна ягода, на смак кисла з невеликою гіркуватістю, тому їсти її в свіжому вигляді мало хто любить. Щоб їсти журавлину було більш приємно, можна приготувати...
Відмінний рецепт варення до чаю для ледарів. Всього за кілька хвилин у вас на столі буде смачне і корисне варення з журавлини. За своїми корисними властивостями з журавлиною...
Простий спосіб приготування обліпихового желе – без варіння. Такий спосіб збереже аромат свіжої ягоди на довгий час і стане оригінальним десертом для вашого столу. Спробуйте!
Здивуйте своїх близьких або гостей яскравим і ароматним ласощами в банці. Приготуйте густий обліпиховий джем з додаванням желатину. Частування порадує незвичайним і насиченим смаком.