Кисіль із чорниці

Кисіль із чорниці

Кисіль з чорниці – це дуже яскраві за смаком і надзвичайно ароматні ласощі. Ягідне частування можна подавати як напій або самостійний десерт. Такий цікавий ягідний продукт сподобається як дорослим, так і дітям. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти
Порції: +7
Кроки
45 хвДрук
  • Промиту чорницю кладемо в каструлю і заливаємо чотирма склянками води.
  • Ставимо заготівлю на вогонь і всипаємо сюди цукор.
  • У цей час в склянці води розводимо картопляний крохмаль.
  • Добре перемішуємо суміш до зникнення всіх грудочок.
  • Ягідну масу доводимо до кипіння.
  • Варимо масу ще пару хвилин на вогні. У цей час вогонь можна зменшити.
  • Далі сюди тонким струменем вливаємо суміш із крохмалю. У цей час безперервно перемішуємо заготівлю.
  • Продовжуємо варити продукт до потрібного загусання, постійно помішуючи.

Ароматний домашній кисіль з чорниці готовий. Можна пригощатися!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь