Льняний кисіль у домашніх умовах – це поживне і корисне частування, яке кожен зможе приготувати своїми руками. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з покроковим описом процесу та фотографіями. Готовий лляний кисіль стане цікавим перекушуванням або самостійною стравою.
Інгредієнти
Порції: –+
- Насіння льону 2 ст. л.
- Вода 3 ст.
- Мед квітковий 2 ст. л.
- Сік лимонний 1 ст. л.
Кроки
- Підготуємо необхідну кількість інгредієнтів за списком.
- У чашу мультиварки вливаємо воду і доводимо її до кипіння. Також можна готувати на плиті в каструлі.
- Відміряємо вказану кількість насіння льону.
- Відправляємо насіння в киплячу воду в чаші мультиварки.
- Закриваємо кришку і включаємо режим «мультиповар» на 70 хвилин. Оптимальна температура – 90 градусів.
- Через час заготівлю остуджуємо до теплого стану. Розмішуємо в рідині мед та лимонний сік.
Лляний кисіль в домашніх умовах готовий. Можете пригощатися!