Льняний кисіль у домашніх умовах

Льняний кисіль у домашніх умовах – це поживне і корисне частування, яке кожен зможе приготувати своїми руками. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з покроковим описом процесу та фотографіями. Готовий лляний кисіль стане цікавим перекушуванням або самостійною стравою.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Підготуємо необхідну кількість інгредієнтів за списком.
  • У чашу мультиварки вливаємо воду і доводимо її до кипіння. Також можна готувати на плиті в каструлі.
  • Відміряємо вказану кількість насіння льону.
  • Відправляємо насіння в киплячу воду в чаші мультиварки.
  • Закриваємо кришку і включаємо режим «мультиповар» на 70 хвилин. Оптимальна температура – 90 градусів.
  • Через час заготівлю остуджуємо до теплого стану. Розмішуємо в рідині мед та лимонний сік.

Лляний кисіль в домашніх умовах готовий. Можете пригощатися!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь