Шулюм
Мультиварка дозволяє кожній господині приготувати знаменитий шулюм з баранини в домашніх умовах і особливо коли невелика родина. Технологія та інгредієнти такі ж, як і для класичного шулюма, і.
Головним правилом справжнього шулюма є велика кількість м’яса та невеликий набір овочів. Принцип приготування простий: м’ясо з кісточкою (у цьому варіанті баранина) довго
Класичний шулюм з баранини на багатті передбачає класичний набір інгредієнтів і баранини, класичну велику нарізку продуктів і готування на відкритому вогні/багатті.
Назва супу “Шулюм” походить від слова “шул”, що означає, що суп приготовлений зі свіжого м’яса (в цьому рецепті з баранини) у казані.
Шулюм із баранини, як традиційної м’ясної складової страви, у каструлі в домашніх умовах готується просто. У цьому рецепті беремо ногу молодого баранця, у якої частину м’