Простий і смачний рецепт супа том ям з морепродуктами

Том ям – чудовий тайський суп, гострий та корисний. Завдяки своєму складу та пряним спеціям, він насичує та дарує справжнє гастрономічне задоволення. Його смак з кожною ложкою розкривається дедалі більше.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Поставте каструлю на вогонь, змішайте в ній кокосове молоко, курячий бульйон, соус креветок і воду. Доведіть бульйон до слабкого кипіння, зменште вогонь до мінімального та залиште на плиті. На сковороду викладіть вершкове масло і розтопіть його.
  • Додайте на сковороду нарізані лемонграси, корінь галангала і листя лайма. Обсмажте інгредієнти протягом 2 хвилин.
  • Потім на сковороду викладіть морепродукти. Вони мають бути попередньо очищені. Смажте морепродукти 2-3 хвилини.
  • Помідори черрі розріжте навпіл і відправте на сковороду, смажте протягом 1-1,5 хвилини.
  • Зелену цибулю наріжте та додайте на сковороду.
  • Через пару хвилин влийте на сковороду бульйон, додайте гострий перець до смаку.
  • Наприкінці додайте сік половини лайма, прокип’ятіть суп протягом 0,5-1 хвилини та знімайте з вогню.

Том ям з морепродуктами готовий, можна подавати його на стіл.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь