Смажений рис з яйцем і цибулею

Смажений рис з яйцем і цибулею – недорога та максимально проста у виконанні страва. Всі продукти знайдуться у запасливої господині. Рис із яйцем позиціонує себе, як самостійну страву. Але якщо доповнити його м’ясом або рибою результат буде ситнішим і апетитнішим.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Ретельно промиваємо рисову крупу до прозорої води, вимиваючи крохмаль. Викладаємо в товстостінну каструлю, наливаємо стільки води, скільки вказано на пачці і варимо за часом, як рекомендується в інструкції. Після варіння відключаємо плиту і даємо постояти чверть години.
  • Розбовтавши яйця з сіллю і розпустивши вершкове масло на гарячій сковорідці, розливаємо яєчну масу по гарячій поверхні. При інтенсивному помішуванні швидко підсмажуємо.
  • Споліскуємо цибулеве пір’я і дрібно шаткуємо.
  • Прогріваємо сковороду, закидаємо відварену крупу та скрембл. Туди ж вивантажуємо нарізку цибулі. Перемішавши, прогріваємо вміст до добре теплого стану.

Презентуємо самостійну закуску або доповнюємо чимось м’ясним або рибним. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь