Рецепти соусів до м'яса
Смак соусу досить нейтральний вершковий, дуже нагадує класичний соус бешамель, лише з невеликою кислинкою. Так само до соусу можна додати вершкове масло для посилення вершкового смаку.
Соус відмінно підходить до страв з м’ясного фаршу (тефтелей, фрикадельок, котлет, їжачок), до картопляного пюре.
Дзадзикі (Tzatziki / Τζατζίκι) – традиційна страва грецької кухні. Дзадзикі є соусом на основі йогурту, з додаванням часнику, огірків, оливкової олії, солі та зелені (зазвичай кріп або м’
Лютениця (Lutenitsa) – традиційне блюдо болгарської кухні. Лютениця являє собою соус, приготований з болгарського перцю та томатів, часто з додаванням баклажану, часнику, моркви, цибулі та різних спецій.
Гостра аджика з помідорів з червоним перцем – це пікантний і насичений за смаком соус, який послужить ідеальним доповненням до м’ясних страв. Щоб приготувати яскравий і апетитний продукт.
З настанням зими приправа “Полтавська” стає королевою нашого столу. Ми додаємо її в перші і другі страви і навіть подаємо як самостійний гарнір до риби, птиці або червоного...
Досі їсте шашлик чи приготовлене вдома м’ясо з магазинним кетчупом? Вам терміново потрібно спробувати кавказький соус за цим рецептом! Запевняю вас, у бік покупних продуктів подібного роду ви.
Якщо ви ще не знайомі з цибульним мармеладом, то я вкрай раджу вам з ним познайомитися. Це відмінна приправа до м’яса, качки, курки, а також до різноманітних закусок...