Гостра аджика з помідорів з червоним перцем

Гостра аджика з помідорів з червоним перцем – це пікантний і насичений за смаком соус, який послужить ідеальним доповненням до м’ясних страв. Щоб приготувати яскравий і апетитний продукт своїми руками, використовуйте перевірений рецепт з нашої добірки.

Порції – 0,5 л.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
50 хвДрук
  • Добре промиваємо помідори, очищаємо їх від плодоніжок.
  • Обробляємо помідори на частини. Найкраще обробити їх на часточки. Так зручніше.
  • Підготуємо гострий перець. Він додасть заготівлі пікантності.
  • Очищаємо зубчики часнику.
  • Відміряємо необхідну кількість ароматних спецій.
  • Всі інгредієнти перемелює в блендері. Отриману масу перемішуємо з сіллю, спеціями і рослинною олією. Кип’ятимо і закриваємо в стерилізовану банку.

Гостра аджика з помідорів з червоним перцем готова. Прибираємо на зберігання в холодне місце.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь