Суп-локшина з куркою – дуже смачна, яскрава та ситна страва для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх рідних і урізноманітнюйте звичне меню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Курка ¾ кг.
- Борошно пшеничне 100 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
- Рослинна олія 1 ст.л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень за смаком
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком.
- Добре промиваємо курку під водою і нарізаємо її порційними шматками. Цибулю очищаємо від лушпиння.
- Заливаємо курячі частини та цибулину водою, ставимо на плиту. Доводимо до кипіння, солимо і варимо до готовності курки на помірному вогні. Періодично забираємо пінку.
- Після готовності курку витягаємо і нарізаємо невеликими шматками, видаляючи кісточки. Бульйон же проціджуємо будь-яким зручним способом і знову ставимо на плиту.
- Для локшини вимішуємо борошно, яйце, рослинну олію і дрібку солі. Ретельно вимішуємо туге тісто і залишаємо його під плівкою на 20 хвилин.
- Підготовлений кому тонко розгортаємо.
- Даємо пласту тісту трохи підсохнути і нарізаємо його тонкої акуратною локшиною.
- Підготовлену локшину відправляємо в бульйон.
- Відварюємо домашній продукт 4-5 хвилин після кипіння. В кінці суп доповнюємо курячими шматочками, зеленню і чорним меленим перцем.
Суп-локшина з куркою готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!