Цукати з помело в домашніх умовах

Цукати з помело в домашніх умовах – це дуже цікава та смачна кулінарна ідея для вашого домашнього столу. Перед такими ласощами неможливо буде встояти. Можна подавати як оригінальний десерт або використовувати як перекушування. Оцініть нашу кулінарну ідею!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
96 год 0 хвДрук
  • Помело (тільки кірки) промиваємо та розрізаємо на акуратні брусочки. Заливаємо водою та залишаємо на 2 дні.
  • Під час вимочування рекомендується притиснути кірки вантажем, щоб вони були повністю вкриті водою. Двічі на добу воду рекомендується міняти.
  • Через 2 дні заливаємо кірки чистою водою та ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і відкидаємо на друшляк. Далі повторюємо процедуру з варінням близько 5 разів.
  • За цей час наші кірки стануть досить прозорими.
  • Засипаємо прозорий продукт трьома склянками цукру та заливаємо однією склянкою води. Доводимо до кипіння та варимо на помірному вогні близько 40 хвилин.
  • Повністю остуджуємо наші шматочки і відокремлюємо від вологи. Розкладаємо на лист з пергаментом.
  • Сушимо в теплому місці близько 4 днів. Також ви можете підсушити їх у духовці за мінімальної температури. На це потрібно близько 4 годин.
  • Цукати із помело в домашніх умовах готові. Скоріше спробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь