Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях, смажені на сковороді

Свинячі відбивні в панірувальних сухарях – це дуже соковите, апетитне м’ясо з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою всередині. Таке м’ясо готується неймовірно швидко, але не поступається за своїм смаком будь-якій іншій м’ясній страві. Цей рецепт буде під силу навіть початківцям кулінарам!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
50 хвДрук
  • Візьміть свіжу молоду свинину, найкраще підійдуть для цього свинячі стейки. М’ясо потрібно гарненько відбити за допомогою молоточка, з двох сторін. Для зручності можете обернути м’ясо в харчову плівку перед відбиванням.
  • Свинячі стейки натріть улюбленими спеціями або просто натріть їх сіллю з перцем. Після цього висипте в окрему тарілку панірувальні сухарики і опустіть туди стейки по черзі, обвалюючи їх в сухариках з двох сторін.
  • У плоску сковороду наберіть помірну кількість рослинної олії і розігрійте її. Потім покладіть свинину в сковороду і обсмажуйте без кришки з одного боку протягом 5-6 хвилин до золотистої скоринки.
  • Переверніть стейки і готуйте їх ще близько трьох хвилин з другої сторони. Коли низ відбивних зарум’яниться, можна подавати гаряче до столу з різними гарнірами або просто сервірувавши блюдо овочами.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь