Свинячі відбивні в панірувальних сухарях – це дуже соковите, апетитне м’ясо з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою всередині. Таке м’ясо готується неймовірно швидко, але не поступається за своїм смаком будь-якій іншій м’ясній страві. Цей рецепт буде під силу навіть початківцям кулінарам!
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина 2 стейки
- Панірувальні сухарі ½ ст.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Візьміть свіжу молоду свинину, найкраще підійдуть для цього свинячі стейки. М’ясо потрібно гарненько відбити за допомогою молоточка, з двох сторін. Для зручності можете обернути м’ясо в харчову плівку перед відбиванням.
- Свинячі стейки натріть улюбленими спеціями або просто натріть їх сіллю з перцем. Після цього висипте в окрему тарілку панірувальні сухарики і опустіть туди стейки по черзі, обвалюючи їх в сухариках з двох сторін.
- У плоску сковороду наберіть помірну кількість рослинної олії і розігрійте її. Потім покладіть свинину в сковороду і обсмажуйте без кришки з одного боку протягом 5-6 хвилин до золотистої скоринки.
- Переверніть стейки і готуйте їх ще близько трьох хвилин з другої сторони. Коли низ відбивних зарум’яниться, можна подавати гаряче до столу з різними гарнірами або просто сервірувавши блюдо овочами.
Приємного апетиту!