Відбивні — один з найшвидших і смачних способів приготування м’яса. Найбільшою популярністю користуються відбивні з курки, свинячі відбивні, відбивні з яловичини.

Є багато секретів і рекомендацій, як приготувати відбивні смачними. Важливу роль тут відіграє саме м’ясо. Коли готують відбивні з філе курки, відбивні з грудки, тут все зрозуміло. А ось яке м’ясо вибрати, і як приготувати відбивні зі свинини? Рецепт відбивного зі свинини підкаже вам, що краще вибирати ошийок або корейку. Відбивна з яловичини готується з вирізки (м’ясо уздовж хребта), і краще вибирати м’яку телятину. Нарізати свинину і яловичину треба не товщі, ніж 1.5 см, тоді виходить соковита яловича і свиняча відбивна. Рецепт деяких кухарів порадить вам відбивати м’ясо через плівку, щоб не сильно його пошкодити, адже нам треба зробити його м’яким, а не перетворити в кошлату ганчірочку. Інші кухарі рекомендують готувати м’ясо відбивне за допомогою тупого молотка, тому що зубчики порушать структуру м’яса і з нього почне витікати сік. Коли готують відбивні на сковороді, зазвичай їх умочують в борошно, панірувальні сухарі або льезон. Так готують на сковорідці свиняче відбивне, куряче відбивне, відбивне з яловичини. Але можна зробити і відбивні в духовці, рецепт яких допоможе вам приготувати навіть більш соковиті відбивні. Фото як приготувати відбивне в духовці покаже вам без приховування весь цей процес. Часто перед тим, як відправити відбивне куряче філе, відбивні з курячих грудок, свинячі відбивні або відбивні з яловичини, їх трохи обсмажують на сковороді, а потім вже доготовлюють відбивні з курячого філе або відбивне зі свинини в духовці. При цьому, якщо ви готуєте відбивні без льезона або панірування, то краще солити їх в кінці, так вони збережуть вологу. Дуже смачні виходять відбивні з курячої грудки, відбивні зі свинини в духовці, якщо доповнити їх іншими продуктами. Наприклад, приготувати відбивні в духовці з сиром, відбивні з помідорами, відбивні з грибами. Запечені помідори, сир або гриби в поєднанні з м’ясом — це щось приголомшливе. Звичайно, про смаки не сперечаються, але зазвичай великих турбот доставляють яловичі відбивні, ніж відбивні зі свинини. Фото приготування свинячих відбивних з цибулею, сиром, грибами, помідорами, в духовці, в клярі, допоможуть тим, хто шукає смачний рецепт відбивних зі свинини. Фото продемонструє і як можна прикрасити таке блюдо, якщо ви готуєте відбивні для гостей або святкового столу.

Любителі готувати не швидку руку часто готують філе відбивне. Дійсно, куряча відбивна готується швидше за все, її складно зіпсувати, головне не пережарити, інакше вона стане занадто сухою. З цієї причини часто готують курячі відбивні з сиром, відбивні з кури з шматочком вершкового масла, курячі відбивні з помідором і сиром. Рецепт курячих відбивних іноді нагадує знамениту котлету по-київськи, коли в відбивне з курки поміщаються шматочки сиру, зелені, і вершкового масла. Безсумнівно вам припадуть до смаку такі ароматні курячі відбивні, рецепт з фото всіх покрокових дій дуже зручно переглядати прямо на кухні з ноутбука, як то кажуть, «не відходячи від каси». Відбивні в духовці з фото рецептами — запорука смачної вечері. Смажена Відбивна куряча грудка прекрасно підійде до будь-якого гарніру: картоплі, гречки, рису, обсмаженого горошку.

відбивні зі свинини на кісточці
30 хв3
Свинячі відбивні на кісточці – особливе блюдо, яке точно оцінять чоловіки і завзяті м’ясоїди. Приготування свинини на кісточці не надто відрізняється від звичайного, зате приносить
свинячі відбивні з сиром і помідорами
55 хв3
Найніжніші відбивні з сиром і пікантною помідоркою можна приготувати не тільки в духовці, але і на сковороді. Для цього вам потрібно вивчити наш рецепт і суворо дотримуватися кроків...
відбивні зі свинини з сметаною
1 год 35 хв6
Мариновані в сметані відбивні – це ніжне м’ясне блюдо, яке подарує вам справжнє задоволення. Не проходьте повз цього рецепта і побалуйте себе смачним соковитим м’
відбивні зі свинини на сковороді з цибулею
40 хв4
М’ясо часто готують на подушці з цибулі, щоб воно не пригорало і зберігало свою соковитість. Але тоді воно дуже сильно вбирає смак свіжої цибулі, що подобається далеко не...
відбивні на сковороді гриль
4
Красиві смугасті відбивні, які зберегли в собі весь сік і смак м’яса, легко готуються на сковороді гриль. Соковиті і ніжні відбивні, з апетитною скоринкою точно припадуть вам до.
47 хв7
Прості, нехитрі відбивні в яйці і борошні – це відмінне гаряче, коли немає часу винаходити складне блюдо. Такі відбивні готуються дуже швидко і мають дивовижний смак, що зберігає...
відбивні на сковороді зі свинини з сиром
49 хв3
Ніжні відбивні з сиром можна приготувати не тільки в духовці, але і на сковороді. Для цього вам буде потрібно лише точно дотримуватися рекомендацій в рецепті нижче. Соковите м’ясо...
50 хв2
Свинячі відбивні в панірувальних сухарях – це дуже соковите, апетитне м’ясо з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою всередині. Таке м’ясо готується неймовірно швидко
М'які відбивні зі свинини в клярі
50 хв4
Найм’якше м’ясо без жорсткої скоринки виходить тільки в клярі. Приготувати м’ясо в клярі – немає нічого простішого. Чітко дотримуйтесь кроків рецепта і отримаєте відбивні не гірше, ніж в.
відбивні зі свинини на сковороді
2 год 0 хв4
Для початку вивчіть найпростіший і смачний рецепт свинячих відбивних без всякого кляру або обсипання. М’ясо буде прекрасно просмаженим, рум’яним і збереже всередині себе весь свій сік.
Відбивні зі свинини в духовці рецепти
60 хв
Приготуйте відбивні зі свинини, запечені в духовці з помідорами і сиром. Повірте, від такого обіду будуть всі в захваті, ситі і задоволені. Всі рецепти описані покроково та з...