Рецепти відбивних
Відбивні — один з найшвидших і смачних способів приготування м’яса. Найбільшою популярністю користуються відбивні з курки, свинячі відбивні, відбивні з яловичини.
Є багато секретів і рекомендацій, як приготувати відбивні смачними. Важливу роль тут відіграє саме м’ясо. Коли готують відбивні з філе курки, відбивні з грудки, тут все зрозуміло. А ось яке м’ясо вибрати, і як приготувати відбивні зі свинини? Рецепт відбивного зі свинини підкаже вам, що краще вибирати ошийок або корейку. Відбивна з яловичини готується з вирізки (м’ясо уздовж хребта), і краще вибирати м’яку телятину. Нарізати свинину і яловичину треба не товщі, ніж 1.5 см, тоді виходить соковита яловича і свиняча відбивна. Рецепт деяких кухарів порадить вам відбивати м’ясо через плівку, щоб не сильно його пошкодити, адже нам треба зробити його м’яким, а не перетворити в кошлату ганчірочку. Інші кухарі рекомендують готувати м’ясо відбивне за допомогою тупого молотка, тому що зубчики порушать структуру м’яса і з нього почне витікати сік. Коли готують відбивні на сковороді, зазвичай їх умочують в борошно, панірувальні сухарі або льезон. Так готують на сковорідці свиняче відбивне, куряче відбивне, відбивне з яловичини. Але можна зробити і відбивні в духовці, рецепт яких допоможе вам приготувати навіть більш соковиті відбивні. Фото як приготувати відбивне в духовці покаже вам без приховування весь цей процес. Часто перед тим, як відправити відбивне куряче філе, відбивні з курячих грудок, свинячі відбивні або відбивні з яловичини, їх трохи обсмажують на сковороді, а потім вже доготовлюють відбивні з курячого філе або відбивне зі свинини в духовці. При цьому, якщо ви готуєте відбивні без льезона або панірування, то краще солити їх в кінці, так вони збережуть вологу. Дуже смачні виходять відбивні з курячої грудки, відбивні зі свинини в духовці, якщо доповнити їх іншими продуктами. Наприклад, приготувати відбивні в духовці з сиром, відбивні з помідорами, відбивні з грибами. Запечені помідори, сир або гриби в поєднанні з м’ясом — це щось приголомшливе. Звичайно, про смаки не сперечаються, але зазвичай великих турбот доставляють яловичі відбивні, ніж відбивні зі свинини. Фото приготування свинячих відбивних з цибулею, сиром, грибами, помідорами, в духовці, в клярі, допоможуть тим, хто шукає смачний рецепт відбивних зі свинини. Фото продемонструє і як можна прикрасити таке блюдо, якщо ви готуєте відбивні для гостей або святкового столу.
Любителі готувати не швидку руку часто готують філе відбивне. Дійсно, куряча відбивна готується швидше за все, її складно зіпсувати, головне не пережарити, інакше вона стане занадто сухою. З цієї причини часто готують курячі відбивні з сиром, відбивні з кури з шматочком вершкового масла, курячі відбивні з помідором і сиром. Рецепт курячих відбивних іноді нагадує знамениту котлету по-київськи, коли в відбивне з курки поміщаються шматочки сиру, зелені, і вершкового масла. Безсумнівно вам припадуть до смаку такі ароматні курячі відбивні, рецепт з фото всіх покрокових дій дуже зручно переглядати прямо на кухні з ноутбука, як то кажуть, «не відходячи від каси». Відбивні в духовці з фото рецептами — запорука смачної вечері. Смажена Відбивна куряча грудка прекрасно підійде до будь-якого гарніру: картоплі, гречки, рису, обсмаженого горошку.