М’які відбивні зі свинини в клярі

М'які відбивні зі свинини в клярі

Найм’якше м’ясо без жорсткої скоринки виходить тільки в клярі. Приготувати м’ясо в клярі – немає нічого простішого. Чітко дотримуйтесь кроків рецепта і отримаєте відбивні не гірше, ніж в ресторані. Обов’язково спробуйте!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Для початку візьміть свинину і промийте м’ясо в проточній воді. Шматочки обсушіть за допомогою паперового рушника, а потім відбийте їх молоточком з двох сторін. Натріть м’ясо перцем і злегка присоліть.
  • У наступну чергу потрібно приготувати кляр. Для цього збийте за допомогою віночка два курячих яйця, а потім додайте до яйця сметану і сіль. Можете також додати трохи перцю або спецій за смаком. Ретельно розмішайте суміш.
  • В окрему ємність висипте трохи борошна і потім приступайте до приготування м’яса. На вогні розігрійте товстодону сковороду з рослинною олією і починайте формувати відбивні для обсмажування.
  • Спочатку обваляйте шматочок м’яса в борошні з обох сторін і після цього умочіть свинину в кляр. Після цього знову занурте м’ясо в борошно і можете відправляти відбивну на сковорідку. Обсмажувати м’ясо потрібно на середньому вогні, без кришки, по 3-5 хвилин з обох сторін.
  • Коли відбивні будуть готові, можете додатково потушкувати їх в сковороді (якщо м’ясо все ще жорсткувате). Для цього потрібно буде додати на дно сковорідки трохи води, накрити її кришкою і буквально п’ять-десять хвилин тушкувати відбивні з лавровим листком.

Дуже смачно!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь