Як приготувати смачні відбивні на сковороді гриль

відбивні на сковороді гриль

Красиві смугасті відбивні, які зберегли в собі весь сік і смак м’яса, легко готуються на сковороді гриль. Соковиті і ніжні відбивні, з апетитною скоринкою точно припадуть вам до смаку, а також зможуть порадувати смакові рецептори гостей і близьких. Спробуйте!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Свинину ретельно промийте в проточній воді, після чого обсушити шматочки за допомогою паперових рушників. М’ясо злегка відбийте з двох сторін за допомогою ножа або молоточка. Шматочки свинини повинні бути товстими і щільними, соковитими. М’ясо натріть спеціями і сіллю, гарненько вдавлюючи трави в м’якоть свинини. Потім полийте м’ясо соком лимона. При бажанні ви можете додати і інші спеції на свій розсуд.
  • Сковороду гриль дістаньте і налийте в неї оливкову олію. Потрясіть сковороду, щоб вона добре розтеклася і розподілилася між ребер сковорідки. Сковороду гриль з оливковою олією поставте на вогонь і гарненько розігрійте.
  • На розігріту сковороду гриль покладіть свинину і обсмажуйте шматочки на середньому або трохи більше середнього вогні протягом п’яти хвилин. Потім переверніть шматочки на іншу сторону і обсмажуйте ще 3-5 хвилин до повної готовності відбивних.

Соковите рум’яне м’ясо подавайте на стіл з салатом зі свіжих овочів, рисом або запеченою картоплею. Красиве смугасте м’ясо в маринаді і травах додасть вишуканості вашому столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь