Відбивні зі свинини в духовці з помідорами і сиром

Відбивні зі свинини в духовці рецепти
Час приготування: 60 хв

Приготуйте відбивні зі свинини, запечені в духовці з помідорами і сиром. Повірте, від такого обіду будуть всі в захваті, ситі і задоволені. Всі рецепти описані покроково та з фото.

Відбивні зі свинини з помідорами і сиром в духовці

Це чудовий рецепт відбивних зі свинини. Запікати страву будемо в духовці, частування вийде ароматним, з золотистою скоринкою зовні і ніжне всередині. Таке м’ясо з помідорами і сиром можна назвати справжнім кулінарним шедевром.

Інгредієнти:

  • свинина – 500 г;
  • ріпчаста цибуля – 2 шт.;
  • твердий сир – 200 г;
  • помідори – 2-4 шт.;
  • часник – 3 зубки;
  • майонез – 2 ст. л.;
  • сіль, перець – за смаком;
  • петрушка – 2 гілочки;
  • французька гірчиця – 2 ст. л.;
  • рослинна олія для змащування дека.

Приготування:

  • Свинину промиваємо, шаткуємо плоскими скибочками, відбиваємо кухонним молоточком.

  • Деко промазуємо маслом і розкладаємо м’ясо.
  • Знімаємо з лушпиння часнику і подрібнюємо.
  • Натираємо сир.
  • Петрушку дрібно рубаємо.

  • У глибокій мисці змішуємо підготовлені компоненти з гірчицею і майонезом, додаємо сіль і мелений чорний перець. Ретельно розмішуємо, гірчично-сирна суміш повинна стати однорідною.

  • Очищаємо цибулю, кришимо півкільцями. Укладаємо зверху на свинину.

  • Тепер на черзі помідори, порізані кружальцями.
  • Покриваємо зверху гірчично-сирною масою, накриваємо фольгою і відправляємо запікатися в духовку на 1 годину при 220 °С.

Відбивні зі свинини під сиром і помідорами

Наступний рецепт відбивних зі свинини, запечених в духовці сподобається не менше. Блюдо будемо готувати з помідорами і сиром, результат перевершить всі очікування. Обов’язково побалуйте домочадців таким обідом або вечерею.

Інгредієнти:

  • свиняча корейка – 1 кг;
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • помідори – 1 шт.;
  • сир – 80 г;
  • зелень петрушки – 1 пучок;
  • часник – 2 зубки;
  • майонез – 40 г;
  • рослинна олія – 2 ст. л.;
  • спеції для м’яса, червоний гострий мелений перець – за смаком;
  • сіль і чорний свіжий мелений перець – за смаком.

Приготування:

  • Промиваємо м’ясо, нарізаємо скибочками, відбиваємо кухонним молотком з обох сторін. Реалізуємо свинину на дошку, солимо, перчимо і приправляємо спеціями. Укладаємо відбивні один на одного, маринуємо 15-20 хвилин.

  • Подрібнюємо зелень, шаткуємо у вигляді тонких часточок помідор, а також нарізаємо півкільцями цибулю і очищаємо часник.

  • Деко змащуємо маслом, розкладаємо м’ясо в один шар.

  • Відправляємо свинину в духову шафу, прогрітий до 220 °С на 15 хвилин.

  • Кілька зубків часнику подрібнюємо, змішуємо з майонезом.

  • Дістаємо відбивні, на яких зверху з’явилася скориночка.

  • Прибираємо зайву рідину, змащуємо м’ясо майонезно-часниковою сумішшю.

  • Зверху розкладаємо цибулю.

  • Посипаємо петрушкою і укладаємо помідори.

  • Засипаємо потертим сиром.

  • Запікаємо в духовій шафі 5-7 хвилин при 240-250 °С.
  • Дістаємо деко, перекладаємо частування на тарілку і подаємо до столу з будь-яким гарніром.

Відбивні в духовці з сиром і помідорами

Наступний рецепт обов’язково потрібно взяти на замітку, так як відбивні зі свинини, запечені в духовці з помідорами і сиром таким чином, виходять соковиті і м’які. Повірте, такий обід або вечерю всі оцінять по достоїнству.

Інгредієнти:

  • свиняча корейка – 500 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • пшеничне борошно – 50 р;
  • помідори – 2 шт.;
  • твердий сир – 100 г;
  • зелень – 10 г;
  • рослинна олія – 2 ст. л.;
  • сіль – 3 щіпки;
  • чорний мелений перець – 3 щіпки.

Приготування:

  • Помите м’ясо нарізаємо шматками. Перекладаємо в пакет або загорнути в плівку, відбиваємо кухонним молоточком, тільки тією стороною, на якій немає зубчиків.

  • Обсипаємо підготовлені скибочки борошном.

  • Опускаємо в збиті яйця.

  • Прогріваємо на сковороді рослинну олію, обсмажуємо м’ясо по 1 хвилині з кожної сторони, зробивши середній вогонь.

  • Перекладаємо золотисту свинину на деко, який спочатку посипаємо невеликою кількістю цибулі.

  • Засипаємо м’ясо подрібненою зеленню, солимо і перчимо.

  • Зверху викладаємо тонкі скибочки помідорів.

  • Посипаємо тертим сиром і відправляємо запікатися в духовку на 8-10 хвилин при 180-200 °С. Подаємо страву до столу в гарячому вигляді.

Відбивні з сиром

Існують як прості, так і складні рецепти відбивних зі свинини. Але це не принесе особливих турбот. М’ясо запечемо в духовці з помідорами і сиром, частування вийде дивовижним.

Інгредієнти:

  • свинячі битки – 2 шт.;
  • печериці – 5-6 шт.;
  • помідор – 1 шт.;
  • пармезан – 50 г;
  • рослинна олія – 1 ст. л.;
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком;
  • мелений коріандр – за смаком.

Приготування:

  • Промиваємо м’ясо, гарненько відбиваємо до тих пір, поки кожен шматочок не стане більше в два рази. Солимо, перчимо, заправляємо коріандром. Наполягаємо м’ясо 10-15 хвилин.

  • Прогріваємо сковороду з рослинною олією, обсмажуємо заготовки з двох сторін по 3 хвилини, зробивши середній вогонь.

  • Деко поливаємо жиром, що виділився в процесі смаження, і розкладаємо відбивні.
  • Посипаємо їх подрібненими сирими печерицями.

  • Зверху кладемо пластини помідора, перчимо.

  • Засипаємо все потертим сиром і відправляємо запікатися в духовку на півгодини при 200 °С.

Як тільки з’явиться золотава скоринка, подаємо страву до столу з будь-яким гарніром.

Відбивні зі свинини в духовці з помідорами і сиром

Бажаєте порадувати домочадців або друзів ситним та смачним обідом? Тоді до ваших послуг незвичайний і оригінальний рецепт відбивних зі свинини. М’ясо запікається в духовці з помідорами і сиром, в результаті виходить чудове блюдо.

Інгредієнти:

  • антрекот свинячий – 2 шт.;
  • помідори – 4 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сир – 250 г;
  • майонез – 3 ст. л.;
  • чорний мелений перець – за смаком;
  • сіль – за смаком.

Приготування:

  • Обполіскуємо антрекоти, перекладаємо на обробну дошку, відбиваємо з обох сторін кухонним молоточком.
  • Заготовки укладаємо на деко, солимо і перчимо.

  • Змащуємо м’ясо майонезом.

  • Шаткуємо помідори гуртками, це буде наступний шар.

  • Натираємо сир. Очищаємо цибулю, рубаємо півкільцями. Викладаємо ці компоненти зверху.

  • Знову промазуємо майонезом, знову кладемо помідори і ще раз засипаємо сиром.

Відправляємо блюдо в духовку на 25 хвилин при 200 °С. Потім зменшуємо температуру до 150 °С і готуємо ще 10 хвилин. Подаємо дуже смачне м’ясо до столу в гарячому вигляді.

Свинячі відбивні з помідорами і сиром

А ось ще один цікавий і досить простий рецепт відбивних зі свинини. М’ясо, запечене в духовці з помідорами і сиром, завжди виходить ніжним і соковитим. Це відмінний варіант для обіду або вечері.

Інгредієнти:

  • свиняча корейка – 500 г;
  • помідори – 2 шт.;
  • майонез – за смаком;
  • сіль, перець – за смаком.

Приготування:

  • Промиваємо свинину нарізаємо порційними шматочками.
  • Відбиваємо кухонним молотком, солимо і перчимо.

  • Перекладаємо м’ясо на деко.
  • Зверху розкладаємо помідори, порізані кружальцями.

  • Змащуємо все майонезом.
  • Посипаємо тертим сиром.

  • Відправляємо запікатися в духовку на півгодини при 180 °С. Подаємо страву до столу з овочами і картопляним гарніром.

Свинячі відбивні з помідорами і сиром

Багато хто з нас не можуть протягом довгого часу обходитися без м’яса. Обов’язково візьміть на замітку цей рецепт дивовижно смачних відбивних, результат перевершить всі очікування.

Інгредієнти:

  • свинина (биток) – 400-500 г;
  • помідори – 1-2 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сир – 200 г;
  • рослинна олія;
  • сіль, перець, зелень – за смаком.

Приготування:

  • Ретельно промиваємо м’ясо, шаткуємо скибочками. Просушуємо, використовуючи паперові серветки, а потім всі шматочки відбиваємо з обох сторін кухонним молоточком. Заготовки солимо і перчимо.

  • Знімаємо з лушпиння цибулі, подрібнюємо, укладаємо на свинину. Потім можна скласти шматочки м’яса один на одного і маринувати 15 хвилин. Якщо не збираєтеся відразу готувати відбивні, тоді поставте їх у холодильник.
  • Деко змащуємо маслом, кладемо свинину з цибулею. Зверху трохи скроплюємо маслом.

  • Укладаємо часточки помідорів. Відправляємо блюдо в духовку, прогрітий до 180 °С.

  • Як тільки зверху з’явиться рум’яна кірочка, дістаємо деко і посипаємо м’ясо тертим сиром.

  • Знову відправляємо в духовку на 7 хвилин.

Кожен описаний рецепт відбивних зі свинини простий і оригінальний. Приготуйте таке м’ясо в духовці з помідорами і сиром – всі отримають справжнє задоволення.

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь