Простий рецепт відбивних зі свинини на сковороді з цибулею

відбивні зі свинини на сковороді з цибулею

М’ясо часто готують на подушці з цибулі, щоб воно не пригорало і зберігало свою соковитість. Але тоді воно дуже сильно вбирає смак свіжої цибулі, що подобається далеко не всім. У цьому рецепті цибуля і свинина готуються окремо і обсмажена на олії цибуля служить лише апетитною добавкою до м’яса.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Свіжу м’якоть свинини промийте в проточній воді, а потім обсушіть м’ясо і наріжте його на рівні стейки уздовж м’ясних волокон. М’ясо злегка відбийте ножем або молоточком, а потім натріть його сіллю і спеціями.
  • У мисочці збийте курячі яйця, злегка посоліть і відставте в сторону. В окрему ємність висипте борошно або панірувальні сухарі – на ваш розсуд.
  • Розігрійте сковороду з рослинною олією і приступайте до приготування відбивних. Для цього потрібно кожен шматочок м’яса занурити в яйце, а потім обваляти в борошні або панірувальних сухарях. Акуратно струсіть надлишки панірування і покладіть м’ясо на гарячу сковорідку.
  • М’ясо обсмажуйте приблизно по п’ять хвилин з кожного боку на помірному вогні. В цей же час займіться приготуванням цибулі. Цибулини очистіть і промийте, а потім порубати ножем на невеликі шматочки.
  • В окремій сковороді розтопіть вершкове масло і на маленькому вогні пасеруйте цибулю до прозорості, лише злегка засмажуючи його.
  • Коли м’ясо і цибуля будуть готові, зберіть відбивні прямо в тарілках. Викладіть готові відбивні зі свинини, а наверх покладіть обсмажену цибулю.

Подавайте блюдо гарячим, з будь-яким гарніром на ваш розсуд.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь