Рецепти млинців на молоці
Це основа творчості для господині, яка готує сніданок. З молоком-універсальний спосіб їх зробити. Можуть бути товстими і тонкими, ажурними, міцненькими для начинок або ніжними і тануть у роті.
Як приготувати млитнці на молоці
База української кухні – дріжджові млинці на молоці. По-домашньому їх робити довго, але просто. Пишна шапка тіста захопить і кулінарного новачка, і досвідченого кухаря. Мільйон дірочок в готовому “сонечку” і їх надзвичайна пишність вражають і кулінара, і тих, кого пригощають. Хто скуштував – той проситиме пригоститися ще.
З вершками або молочно-вершковою емульсією (порівну) печуть крепи французи. У них більше яєць, ніж в уркаїнському варіанті, а замішують вони в блендері – економлять час, щоб смачно поїсти. Сервіруються на стіл як десерт (з соусами, у вигляді торта), так і закускою (рулетики, запечені в духовці, в вершках під шаром сиру; квадратики з сьомгою; запечені в формі шарами з намазкою).
З таких млинців готують чудові домашні млинцеві рулети. Вершковий смак тістової основи ролу ідеально поєднується з сирними начинками, варенням, соусами, а також несолодкими пастами з рибою, сиром, зеленню, часником.
Домашні млинці виходять тонкими, ніжними і з молочним смаком.