Свинячі відбивні на кісточці – особливе блюдо, яке точно оцінять чоловіки і завзяті м’ясоїди. Приготування свинини на кісточці не надто відрізняється від звичайного, зате приносить море задоволення під час поїдання.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина на кісточці 2 шт.
- Панірувальні сухарі ½ ст.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Суміш італійських трав за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Візьміть свіжу молоду свинину на кістці. М’ясо потрібно гарненько відбити за допомогою молоточка, з двох сторін. Для зручності можете обернути м’ясо в харчову плівку перед тим як відбивати його.
- Шматки свинини натріть улюбленими спеціями або просто натріть їх сіллю з перцем. Після цього висипте в окрему тарілку панірувальні сухарики і опустіть туди свинину по черзі, ретельно обвалюючи шматочки в сухариках з двох сторін.
- У плоску сковороду наберіть помірну кількість рослинної олії і розігрійте її на середньому вогні. Потім покладіть свинину в сковороду і обсмажуйте без кришки з одного боку протягом п’яти-шести хвилин до утворення золотистої скоринки.
- Переверніть м’ясо на іншу сторону і готуйте його ще близько трьох-чотирьох хвилин з другої сторони. Коли низ відбивних добре зарум’яниться, можна подавати гаряче до столу з різними гарнірами або просто сервірувавши блюдо овочами.